Nejnovější recenze ze sekce Mixovací nádoby k mixérům
- Seká dobře
- Víko není uzamykatelné. To znamená, že jej lze velmi lehce sundat nebo jen pootevřít během sekání. To má většinou za následek zničení sekacího nože, protože nádoba + nůž obsahují "zámek", který zabrání otáčení nože při nedovřeném víku. Motorek mixéru je dost výkonný potom na to, aby buď ukroutil vrchní plastovou část nože a nebo zničí vnitřní část nože (plast + pružina).
- Tímto způsobem jsme už zničili tři tyto nádoby.
Na první pohled dobrý výrobek. Po čase ale podle mě každý narazí na stejný problém se "zámkem", který je dle mého názoru prostě špatně navržen.
Dobrý robot, ale mám ho delší dobu. Možná je lepší se skleněnou nádobou a nerez nádobou na míchání nebo šlehání. Věřím, že časem vyměním plastové nádoby za skleněné a nerez a budou na robat pasovat
Strouhání čehokoliv nikdy nebylo snadnější.Poseká cokoli
u původního nožového bloku se rozpadla spojková objímka
- jednoduchý,dobrá údržba,snadné mytí
Konečně jde dávat do myčky. V originále byl jeden díl z kovového materiálu, který do myčky nemohl.
mam robot bosch uz deset let,a jsem velmispokojena,nahradni dily koupim bez problemu
- Dostatečně velká nádoba pro celou rodinu.
- Dobrá manipulace.
- Silná konstrukce.
- Původní nám vydržela cca 2,5 roku a pak začala protékat skrz spodní šroub. Oprava by s dopravou vyšla jen trochu levněji než nová nádoba.
- Další mě nenapadá.
Jsem sama, takže menší nádobu častěji využiji.
- Funkce spolehlivost
Plne nahradil poskozeny dil.Zdenek
- super
spokojenost
- Použita zatím jen jednou na menší množství mixovaných surovin.
- Výhoda
Nádoba mi dobře sloužila 2 roky, ale po po 2 letech používání při mixování zmrzlých banánů nádoba dole praskla a bánány asi 3x4 cm dírou vylétaly po celé kuchyni. Docela nebezpečné a šokující. Koupil jsem si novou nádobu a doufám, že se to nebude opakovat.
Uvítal bych i stanovisko výrobce. Starou nádobu mám nafocenou a mám ji pro případnou analýzu stále u sebe.
Produkt splňuje to, co slibuje. Popis je přesný. Jedná se o kvalitní a výkonné zařízení. Spokojenost.
- Mixer používáme denně na přípravu snídaně: je výborně řešen včetně ovládání. Bez nádoby, kterou jsme rozbili, bychom si museli koupit nový stejný. Je tedy výborné, že je nová nádoba k dostání samostatně.
- Hodila by se i jedna menší nádoba.
Super, je fajn si přikoupit ještě jednu, když se dělá více věcí, nemusí se hned umývat.
- skvěle pracuje
- nevím
jsem spokojena
Mixer i nádoba jsou perfektní,jen jsem puvodní rozbila,potřebovala jsem novou.Mixer mám spoustu let a velká spokojenost.
- Nevím, kde by jsem v obchodech sháněla tento náhradní díl
Žádná
Zobrazuji 161 - 180 ze 285 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...15 Další »