Nejnovější recenze ze sekce Mixovací nádoby k mixérům
- Vše v jednom. Nezabere tolik místa jako klasický domácí robot.
Výhoda - jednotlivý náhradní díl, není třeba kupovat celou novou sadu
Používám krátce... Zatím pouze 1x.
Vhodný jako doplňující vybavení k mixéru...
Dlouhá životnost.
- Mixér jako komplet je skutečně dobrý, koupila bych si ho opět.
- Mixér používám denně, předchozí jiné značky se mi rozbily.
- Vzhledem k tomu, že mi přestala fungovat předchozí nádoba, rozbila se ložiska, musela jsem koupit novou. Myslím, že výrobek není levný, proto by měl vydržet déle.
- Není kde sehnat mixovaci hlavu s energii
- Dodaná náhradní nádoba k profi mixéru prodloužila využití
- kvalitního mixéru, disponuje zkosením hrany v místě madla, je prostorná, čitelná stupnice v litrech a dalších stupnicích. Přesně lícuje s motorovou jednotkou.
Možná malá nevýhoda je, že proti původní nádobě dvoudílná zátka (víko) má menší nalévací otvor, důvod, proč je menší jsem nezjistil.
Dobrá cena , rychle dodání.
- vadný kus, špatně sklepení plastu na držáku
litrová nádobka je super jako druhá ke stejnému mixéru, který je fakt silný
Zatím hodnotím jeho flexibilnost, je to pro manželku, ta později vyhodnotí, zda jsem koupil dobře či špatně
Nemám produkt. Nemám peníze zpět. Zásilkovna neumožnila prodloužení vyzvednutí na pokyn obchodu i když produkt byl řádně zaplacen. Paní na telefonu od MIMIADUM sdělila, že
peníze vrátí. stále nic. Oslovil jsem na základě podkladů o koupi ČOI. tak čekám na výsledek. Zásilkovna k nčemu a taktéž MIMIADUM.cz
- Prima obchod!!
- Smoothie v minutě a rovnou do láhve.
- byla to náhrada za opotřebovaný
OK
Náhrada za rozbité.
Menší nádoba na na mixér G21, je skvělá na dělání ořechových másel, majonézy apod. :)
- Kvalitní.
- Ideální na malé množství surovin
- Náhradní díl pasuje do mixeru bez problémů
- Jiné materiál náhradního dílu než byl originál (originál byl kov, ND je plast)
- Jiné postavení mixovacích nožů, než je na fotce (asi nemá zásadní vliv na funkci)
Pasuje, funguje jak má, plná spokojenost.
Cena celého spodku mixeru je stejná jako cena plastové spojky, kterou jsem původně sháněl.
Zobrazuji 41 - 60 ze 285 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...15 Další »